Personuppgiftsskydd

De olika typerna av personuppgifter som vi samlar in och syftena i vilka vi använder dem. Vårt huvudsakliga syfte är att hjälpa dig handla enkelt på vår webbutik (Butikforhemmet.se), erbjuda de senaste och mest användbara produkterna, och erbjuda en optimal kundupplevelse när du handlar på vår butik.  Att hålla dina personuppgifter säkra är av största vikt för oss, och vi vidtar alla rimliga åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter behandlas på ett öppet sätt och att all information om hur vi samlar in dem finns tillgänglig.

För mer information eller om du har några frågor, ringer du +46 760879396 eller skickar ett e-postmeddelande till info@butikforhemmet.se

Om du köper en produkt från vår webbutik, ingår vi ett inköpsavtal och du behöver uppge ditt namn, efternamn, telefonnummer, e-postadress och din hemadress om du väljer att få beställningen levererad dit. Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna informera dig om beställningens utförande och andra beställningsrelaterade frågor.

Om du vill leasa en produkt, krävs följande ytterligare uppgifter: personnummer, identitetshandlingsnummer, en kopia av identitetshandlingen, information om din arbetssituation samt uppgifter som utvärderar din förmåga att betala för produkten innan ett avtal ingås. Utan dessa uppgifter kan vi inte erbjuda leasingköp.

Om du vill handla igen på vår webbutik (Butikforhemmet.se), lagrar vi följande uppgifter för att göra din upplevelse så bekväm och effektiv som möjligt (gäller endast köpare som är registrerade på vår webbplats):

namn, efternamn, telefonnummer, adress (om leverans krävs), e-post med ytterligare produktbeskrivningar eller ytterligare åtgärder för situationer om sådana förekommer.

I händelse av direkt aktivitet och om vi kontaktar dig, gör vi inte följande:

samlar in och lagrar din webbläsarhistorik på tredjepartswebbsidor;

överför några uppgifter om dina internetaktiviteter på vår webbsida och som kan identifiera dig personligen.

Vi använder dina personuppgifter endast för att:
göra det enklare att skapa ett personligt konto på vår webbutik;

effektivt behandla dina begäran och klagomål;

utföra garantiservice på produkter du har köpt.

Med auktoriserade tekniska metoder.

Dina uppgifter kan göras delvis tillgängliga för några få behöriga personer.

Det innebär att dina personuppgifter skyddas enligt de strängaste säkerhetsstandarderna.

För att hålla dina personuppgifter helt säkra, rekommenderar vi att du regelbundet byter ditt lösenord när du loggar in på vår webbutik.

Vår webbsida är skyddad av ett säkerhetsprotokoll baserat på baserat på krypteringssystemet SSL. Webbutikens adress innehåller bokstaven ”s”: ”https://”.

Vi kommer att informera dig om eventuella ändringar i hur vi behandlar personuppgifter genom att skicka ett meddelande till din angivna e-postadress.

Cookies är små textfiler som laddas ner på din enhet när du besöker en webbsida. Vi använder dem inte.